Lajme të nxehta

Si të hapni një llogari demo në Pocket Option
Tutoriale

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre. Provoni një llogari demo falas përpara regjistrimit ose pas regjistrimit. Llogaria demo është krijuar për qëllime edukative.

Lajmet e fundit

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?
Blog

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?

SHBA është një vend i ndërlikuar për të tregtuar opsione binare. Me rregulloret dhe ligjet që ndryshojnë vazhdimisht, ju mund të pyesni veten nëse informacioni që keni është i saktë dhe i përditësuar. Së pari, nuk është "ilegale" përdorimi i opsioneve binare në SHBA. Megjithatë, mund ta gjeni më shumë sfidë në krahasim me vendet e tjera. Tregtimi i opsioneve binare në fjalë nuk është aq i rregulluar në krahasim me Forex ose llojet e tjera të tregtimit, kështu që kufizimet nuk janë aq të shtrënguara sa mund të jenë. Megjithatë, është thelbësore të siguroheni që të tregtoni me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar, qoftë me bazë në SHBA ose për aq kohë sa ata pranojnë ligjërisht tregtarët amerikanë.