Како да отворите сметка и да повлечете пари од Pocket Option
Упатства

Како да отворите сметка и да повлечете пари од Pocket Option

Отворете сметка на Pocket Option од апликацијата Pocket Option или веб-локацијата на Pocket Option со вашата е-пошта, сметка на Facebook или Google и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option
Упатства

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option

Кога отворате сметка на Pocket Option, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Pocket Option обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате пари на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Упатства

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)

На клиентите им нудиме можност да спроведуваат целосно тргување и да ги користат сите карактеристики што ги нуди платформата за тргување со џебна опција. Преземете ја официјалната апликација Pocket Option за вашиот уред со Windows и добијте брз пристап до најсовременото тргување искуство од каде било во светот.
Како да активирате Cashback во Pocket Option и да го зголемите процентот на враќање на готовина
Упатства

Како да активирате Cashback во Pocket Option и да го зголемите процентот на враќање на готовина

Кеш Бек Cashback е услуга со која процент од искористените средства се враќаат на салдото на трговската сметка на корисникот. Трговецот може да врати до 10% од изгубените трго...
Како да ја потврдите сметката во Pocket Option
Упатства

Како да ја потврдите сметката во Pocket Option

Проверката на корисничките податоци е задолжителна процедура во согласност со барањата на политиката на KYC (Запознајте го вашиот клиент) како и меѓународните правила за спречување на перење пари (Anti Money Laundering). Со обезбедување на брокерски услуги на нашите трговци, ние сме должни да ги идентификуваме корисниците и да ја следиме финансиската активност. Основните критериуми за идентификација во системот се верификација на идентитетот, адреса на живеење на клиентот и потврда на е-пошта.